kedvencek (1)

Eladó 52 m²-es tégla lakás, Budapest-VI. kerület

Azonosító: W32762 - utoljára módosítva: 2017.07.28

Érdeklődni

Global Ingatlan
Budapest, Lajos u. 109 fsz.
Suba Kata - Ingatlan
06/30-300-9851
info@global.ingatlan.hu

Biztonsági kód: 2 + 4 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:tégla lakás
helység:Budapest-VI. kerület
alapterület:52 m²
ár:34 700 000 Ft  
szoba:2 (nappalival)  
állapota:felújított  
emelet:2. emelet  
egyedi fűtés;

Leírás


Belvárosban a VI.ker-ben, Nagymező u.-tól pár percre a város szívében Eladó egy teljesen felújított polgári lakás. Többszintes kiváló állapotú elegáns építészeti jegyeket magában foglaló polgári házban található 2 szobás+ galériás TEHERMENETES lakás.
A lakás 52nm + 7nm galériás,( 2 szoba, galéria, étkező, konyha, fürdő, wc helyiségekből áll), 3,40 belmagassággal rendelkezik.

A felújítás során minden kültéri nyílászáró ki lett cserélve műanyag hőszigetelt nyílászáróra, ezáltal biztonságosabb és gazdaságosabb lett a lakás.
Az eredeti konvektorfűtés ki lett cserélve. Teljesen új fűtés rendszert kapott - ÚJ Vaillant kondenzációs kazánról ellátott radiátorok fűtik a lakóingatlant. A lakásban a komplett villany vezetékelés át lett húzva, így az új vevőnek erre sem lesz gondja.
A fürdőszoba is felújításon esett át, értendő ez alatt a modern burkolás,csempézés és szerelvényezés . Kényelmet kád és impozáns zuhanyzó is nyújt egy nehéz nap után.
A konyhában a konyhabútor gépiesítve a vételár részét képezi.
A szobák parkettásak, hibátlan állapotúak, kisszoba kapott egy galériát, ahol akár hálószobát vagy gardróbot is lehet kialakítani, növelve a hasznosítható teret..

A lakás belső udvarra néző, rendkívül csendes, a lakók kedvesek, külföldi és magyar tanulók is laknak a tömbben.
Az udvar rendezett, az utcáról kódos kapunyitóval lehet bemenni a lépcsőházba. Orvosi rendelő található a földszinten.

A környék infrastruktúrája kiemelkedő. A közelben minden megtalálható, bevásárló helyek, buszmegállók, orvosi rendelő, pályaudvar, West End City Center, Városliget, szállodák, múzeumok. Pár perc a Nyugati pályaudvar, Metro, Oktogon. 4-6 Villamos megálló a közelben. Állami Operaház, Terrorháza.

Kiváló BEFEKTETÉS, KÖNNYEN KIADHATÓ ÉS AZONNAL!!!!

További információért vagy megtekintésért Hívjon Bizalommal!!