kedvencek (1)

Eladó 91 m²-es tégla lakás, Budapest-VI. kerület

Azonosító: W31613 - utoljára módosítva: 2017.06.15

Érdeklődni

Global Ingatlan
Budapest, Lajos u. 109 fsz.
Suba Kata - Ingatlan
06/30-300-9851
info@global.ingatlan.hu

Biztonsági kód: 1 + 4 =
Üzenet küldése
ingatlan típusa:tégla lakás
helység:Budapest-VI. kerület
alapterület:91 m²
ár:34 500 000 Ft  
szoba:2 (nappalival)  
állapota:jó állapotú  
emelet:félemelet (magasföldszint)  
egyedi fűtés; lift;

Leírás


VI. Diplomata negyedben, Az Aradi utcában az orosz nagykövetség közelében eladó egy 91 nm-es, magasföldszinti, utcára néző, 2 hálós, nagy hallos dupla komfortos, jó állapotú lakás.
A társasházon belül a lakásnak teljesen egyedi bejárata van, egy külön kis lépcsővel, senki más nem jár el az ajtó előtt. A lakásba lépve egy hatalmas hallban találjuk magunkat, ami jelenleg nappaliként funkcionál, ahol egy hangulatos fatüzelésű kandalló is beépítésre került. A konyha egy légtérben található a hallal, a konyhából egy külön bejáratú kamrahelyiség nyílik. A két hálószoba körbejárható, de a köztük lévő ajtót jelenleg nem használják, külön bejárattal is rendelkeznek, mindkettő utcafronti, hatalmas ablakokkal ellátva.
A fürdőszobában kád és zuhanyzó is megtalálható, és egy ajtóval leválasztott WC, illetve a lakás egy különálló vendég WC-vel is rendelkezik.
Közös költsége: 35.945.- Huf. Ez az összeg tartalmazza a vízfogyasztást,és a felújítási alapot is. A társasház elektromos vezetékét pár éve felújították.
Tömegközlekedés kiváló, Kodály Körönd 2 perc sétával elérhető.

At the diplomatic area, in Aradi street, close to the Russian Embassy 91 sqm property with 2 bedroom, and a large foyer is for sale. The apartment located on a half floor, is furnished, is in good condition. It has a separate entrance from the staircase. Both rooms are facing to Aradi street. We have a fire place in the foyer, which is very cozy. The kitchen is one unit with the foyer, and there is a separate kitchen storage. There is a tube, and a shower in the bathroom, and a separate toilet, and we have a guest toilet. The heating sytem is a combi gas heater.
The common cost is 35.945.- HUF (with water, and renovation found).
The public transportation is perfect in this area. The M1 metroline at Kodály Körönd is a step away. Oktogon is about 5 minutes walk away. Deák Ferenc square where all the metros meet is also in 10 minutes walk.