Minőségi ingatlanközvetítés, teljeskörű ügyintézés

 

 

Irodánk – a Global Ingatlaniroda – Budapest kerületeiben valamint a környező városokban foglalkozik használt és új ingatlanok adás-vételével, kiadásával több, mint 15 év gyakorlati tapasztalattal.
Tapasztalt és segítőkész kollégáink segítenek az eladóknak a lehető leggyorsabb eladás elérésében, vevőiknek a legjobb lakás megtalálásában. Hatékony munkavégzésünknek köszönhetően elégedett ügyfeleink köre folyamatosan bővül!

Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ingatlanjának eladásában, vételében vagy kiadásában egészen a szerződéskötésig.

ELADÁS
Azoknak az Ügyfeleknek, akik eladni szeretnék ingatlanjukat, többféle Megbízási szerződés közül a legmegfelelőbb ajánlásával segítünk a piac figyelembevételével a lehető legkedvezőbb feltételek mellett értékesíteni az ingatlant.

VÉTEL
Az ingatlant vásárolni szándékozó Ügyfeleinknek, minden kötelezettség nélkül, díjmentesen segítünk leendő otthonuk megtalálásában, felkutatásában.

ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY

2012. január 1.-től a használt lakások adásvételénél kötelező! Kollégáink a lehető legrövidebb idő alatt elkészítetik Önnek.

ÜGYVÉD
Megbízható ügyvédre van szüksége? Irodánk Ingatlanjogásza a vételár 1%-áért elkészíti az adás-vételi szerződését.

HITEL
Cégünk hiteltanácsadója - több Bankkal is szerződésben áll - Vevőinknek személyre szabott ajánlatokkal segít, hogy a lehető leggyorsabban megvegyék álmaik otthonát.

LAKÁSBIZTOSÍTÁS
Lecserélné régi biztosítását? Új lakást vásárol? Hívjon! Kollégánk a lehető leghamarabb elkészíti az Önnek legmegfelelőbb ajánlatot.

Global Ingatlan

Budapest, Lajos u. 109 fsz.

Tel.: 06/30-300-9851 / 06/20-773-7472

Nyitvatartás

Irodánk munkanapokon az alábbi időpontokban áll az Ön rendelkezésére :
Hétfő-Péntek: 08.00 - 16.00
Szombat-Vasárnap: Zárva

© A weboldalt üzemelteti az Ingatlan-nyilvántartó.hu - szoftver ingatlanirodáknak